PitaPata Cat tickers G o n d o l a t gombolyag: Visszavár az EJF

2011. augusztus 26., péntek

Visszavár az EJF

Vagyis nemsokára vége a nyári szünetnek. Keserédesek az utolsó hetek, várom is meg nem is a sulit, ami szept.12.-én kezdődik. Most olyan jó, igazi nyár van, 40 fok, napsütés, jégkockás limonádé, tücsökciripelős, csillagnézős éjszakák.
Tegnap erről írtam egy 4 sorost:


Fűben feküdni,
csillagokat nézni,
kezedet megfogni,
kicsit közelebb bújni.
Most inkább a nyárra "hangolódok" és nem a sulira. ;D Viszont, már megvettem a füzeteket, írószereket, és az úszódresszt, amire szükségem is lesz, mivel a kövekező félév tartogat "néhány" kötelező úszásórát. -.-" fantasztikus. Nos, talán jobb, ha most nem agyalok felesleges hiábavalóságokon.


~ Egyszer lesz egy saját házam kerttel, fákkal, kutyával, macskával. Reggelente madárénekre ébredek, és a bekukucskáló napsugarakra. Egyszer majd nem itt leszek, hanem ott. Ott, ahol majd nem kerestek. Lesz, egy új, szebb életem, barátokkal, boldogsággal, kedves szomszédokkal. Tavasszal útra indulok, egy rétre érek, virágot szedek, koszorút fonok. Nyáron eperlekvár készítek, üvegekbe töltöm és felcímkézem. Ősszel majd leveleket sepregetek, halloweenre töklámpást faragok. Télen még hóembert is építek, majd táncolok a hulló hópelyhek között. Karácsonyra mézeskalácsot sütök, fenyőt is díszítek,s az éjféli misén énekelek.~

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése