PitaPata Cat tickers G o n d o l a t gombolyag: Lélekmelengető, bíztató

2012. április 27., péntek

Lélekmelengető, bíztató



"Fontos, hogy megtanuld: nem szerethet téged mindenki.
Lehetsz te a világ legfantasztikusabb szilvája, érett, zamatos, kívánatosan édes, és kínálhatod magad mindenkinek, de ne feledd: lesznek emberek akik, nem szeretik a szilvát.
Meg kell értened: hogy te vagy a világ legfantasztikusabb szilvája, és ha valaki akit kedvelsz nem szereti a szilvát, megvan rá a lehetőséged, hogy banán legyél.
Tudd, ha azt választod, hogy banán leszel, csak középszerű banán lehetsz.
De mindig lehetsz a legjobb szilva.
Vedd észre, hogyha azt választod, hogy középszerű banán leszel, lesznek emberek akik nem szeretik a banánt.
Töltheted életed további részét azzal, hogy igyekszel jobb banán lenni - ami lehetetlen hisz te szilva vagy-, de mindig próbálkozhatsz a legjobb szilva lenni"...



"Ha mosolyt hordozol az arcodon és hálás vagy mindenért... kivételes vagy, mert bár az emberek többsége meg tudná tenni nem teszi."


Amikor Isten elvesz Tőled valami olyat, amihez te nagyon ragaszkodsz, Ő nem büntet téged, hanem lehetőséget ad, hogy helyette sokkal jobbat kapj!

"A megbocsátás nem egyszeri cselekedet, hanem egy magatartásforma."
/Martin Luther King/

"Mindennek megszabott ideje van, megvan az ideje minden dolognak az ég alatt." Préd 3,1

"... de egyet teszek: AMI MÖGÖTTEM VAN, AZT ELFELEJTVE, ami pedig előttem van, annak nekifeszülve futok egyenest a cél felé.."

Szeress viszonzást nem várva! Adj, még ha nem is köszönik meg! Bocsáss meg, akkor is, ha neked nem bocsátanak meg! Gyere korán, maradj későig, adj bele mindent, amid van, még ha soha senki nem is fogja észrevenni! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése