PitaPata Cat tickers G o n d o l a t gombolyag: Sunny baba jelenti:

2010. október 23., szombat

Sunny baba jelenti:

Úgy látszik a péntekből szombat lett. :$ Tegnap is hulla fáradtan értem haza, és őszintén semmi kedvem sem volt elvonszolni magam a gépig. Ez a hét borzalmas volt, némi finomítással azért tűrhető, de egyáltalán nem jó. Hanem fárasztó, megalázó, unalmas, sírós, rosszkedvű stb, főleg a tegnap délután -.-"... azt hiszem egy darabig nem fogok mutatkozni egy bizonyos ember előtt :S X)
A jövő hetet a gyaxiban fogom tölteni a 3.a- val, egy magyar és egy tesi óra megtartásával. hmhm némi félelemmel vegyülő kíváncsisággal várom. Nah, majd csak túl leszek rajta. =)
Ma még scannelnem kell(ene) néhány tervezetet, azzal egyidőben pedig néhány nemrég készült rajzomat. Jó ideje készülök megmutatni, csak aztán valahogy mindig elmarad. =)

...és még mindig nem gyógyultam meg, alig van hangom :'(

19:58- Meg vagyok lepve: :O kínai horoszkóp
Majdnem az összes sor igaz rám :O...húúú...picit megijedtem -.-"
A kínai horoszkópban a jegyed:

Kecske.
Kínában a kecske a nőiesség, az érzékenység szimbóluma. Félénknek és szerények születtél, könnyen magadba zárkózol vagy szomorú leszel. Szereted a szépséget, vonzódsz a művészetek iránt. Megveted az erőszakot, mindenkinek megbocsátasz, mindenkit megértesz, nagyon jó szívű vagy. Rajongsz a gyerekekért, szereted az állatokat is. Aggodalmaid mindennaposak, nehezen döntesz, előtte hosszasan rágódsz a kérdésen. Szükséged van egy erőskezű főnökre, aki irányít téged. Ugyanakkor nem bírod az egyhangú, időhöz kötött munkákat. Előbb-utóbb rád mosolyog a szerencse, azt mondják a Kecske sikeres ember. Anyagi nehézségekkel sohasem kell birkóznod, az életben csak a kellemes, szép dolgok történnek veled. A magány ellen sem kell küzdened, hiszen mindenki szeret és védelmez téged. Ha mégis egyedül élnél, az azért van, mert az igaz szerelemről álmodozol, s nem mindig találod meg a nagy Őt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése